Τελευταία ευκαιρία στον Κλάτενμπεργκ, αν πει «κόκκινη» στον Τζόλη, ο Ιβάν αποσύρει την εμπιστοσύνη του

Φουλ επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε σύσσωμο το Σαββιδοτεχνείο στην αθλητική εκπομπή του ΟΡΕΝ το βράδυ της Κυριακής. Κάτι τρέχει με τον Ιβάν και τον Άγγλο διαιτητή.

Ειρωνεία στην ειρωνεία το πήγανε το έργο κανά μισάωρο από την εκπομπή. Ούτε για τον Μαραντόνα δεν αφιέρωσαν τόσο χρόνο.

Ο μέγας Κάκος, τηλεκριτικός τον οποίο ξεφτίλισε ο Μελισσανίδης στον «αέρα» στην εκπομπή του Θωμαϊδη, είπε ότι ο Κλάτενμπεργκ τον βγάζει από ρούχα του ο Κλάτενμπεργκ μ αυτά που είπε για το γκολ του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, ότι υπήρξε φάουλ του Τσόλακ.

Οι άλλοι Σαββιδοτέχνες τον περιμένουν στην γωνία για τις αναλύσεις των φάσεων αύριο Τρίτη. Να δούμε τι θα πει για το πέναλτι που έκανε ο τερματοφύλακας της Λαμίας στον Ίνγκασον.

Φυσικά, κουβέντα ότι ο Τζόλης έπρεπε να βάλει κόκκινη κάρτα που κλώτσησε τον Σκόνδρα. Ο Κάκος βολεύτηκε με κίτρινη.

Ο Κόλκας είπε ότι αρχίζουν και τον πιάνουν υπαρξιακά προβλήματα όταν μιλάει για τον Κλάτενμπεργκ. Που ανάθεμα κι αν ξέρει τι είναι υπαρξισμός και υπαρξιακά προβλήματα. Βρήκε μία λέξη, την πέταξε, πούλησε και μούρη και σιγά μην τον νοιάζει τι θα καταλάβουν οι άλλοι. Σάμπως κατάλαβε αυτός;

Η «Α» και η iapopsi.gr  το έγραψαν το περασμένο Σάββατο ότι θα γίνει με τον Κλάτενμπεργκ και το Σαββιδοτεχνείο. Ότι θα τον περιμ΄νουνε με το μαχαίρι στο στόμα. Μέσα πέσαμε. Κυριακή βράδυ τον ειρωνευότανε. Τον ξεφτίλισαν τον Άγγλο.

Το γράψαμε καθαρά, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε προτάσεις ακόμα και ν’ αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ. Περιμένει μέχρι αύριο Τρίτη. Έτσι και πει ο Κλάτυ ότι έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Τζόλης, θα έχουν ντράβαλα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα