Τελικά περιμένει τρίτο παιδί από νέο σύντροφο η Σοφία Καρβέλα; (βίντεο)

Την απάντηση δίνει η ίδια... λύνοντας το μυστήριο

Το φανταστήκαμε ότι ίσως να… είχατε χάσει τον ύπνο σας τα βράδια στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι και… παρακαλώντας να έρθει η απάντηση έστω και «ουρανοκατέβατη». Αρκεί όμως να έρθει. Και ήρθε. Διά στόματος της ίδιας της εμπλεκόμενης στο… φλέγον θέμα.

Είναι τελικά έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σοφία Καρβέλα; (Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao»). Και η ερώτηση έχει (φυσικά) και δεύτερο, και τρίτο σκέλος. Χώρισε με το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά; Έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα γαλλικής καταγωγής;

Λύνει τη… σιωπή της και μιλάει για όλα, στην εκπομπή «Happy Day» και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

«Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Από απόψε, λοιπόν μπορείτε επιτέλους να… κοιμάστε ήσυχοι!

Αγωνία, τέλος..!

Διαβάστε επίσης