Τέλος από Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όπως ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο η ΠΑΕ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με τον Χουάνχο Λορένθο να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού συμβούλου της διοίκησης σε θέματα μεταγραφών.

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας φιλοξενούνται και δηλώσεις του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τονίζει: «έλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο. Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στην προσπάθεια να ξαναχτίσουμε τον Ολυμπιακό και είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των τριών Πρωταθλημάτων και των δυο Κυπέλλων. Εύχομαι στον Ντάρκο, που ήταν και θα παραμείνει φίλος μου και μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα τρία χρόνια και φυσικά τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που μου δείχνει την αγάπη του, από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Πειραιά. Εύχομαι σε όλους ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να συνεχίσει τις επιτυχίες και να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης