Τέλος από Πλατανιά Κάστελς και Μπέκας

Οι εκκαθαρίσεις στον Πλατανιά ξεκίνησαν με διπλή αποχώρηση από την ομάδα σήμερα. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν ο Ισπανός άσος Κρίστιαν Κάστελς και ο γυμναστής της ομάδας Βαγγέλης Μπέκας.

Οι Χανιώτες προχώρησαν σήμερα στη λύση της συνεργασίας με τους δύο προαναφερθέντες, κάτι που ανακοίνωσαν και επίσημα στην ιστοσελίδα τους. Για τον Κάστελς η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού ο Ισπανός άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο και ο 29χρονος δεν κατάφερε φέτος να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Κάστελς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανακοίνωσε η ομάδα.

Διαβάστε επίσης