Τέλος από την ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

Η ήττα 3-0 από την ΑΕΚ Β’ στοίχισε στον 58χρονο προπονητή

Ο 58χρονος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου της Λάρισας τον περασμένο Μάρτιο, υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ Β΄ στο «Σεραφείδειο», για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση των «βυσσινί», οι οποίοι, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, θα ανακοινώσουν τον αντικαταστάτη του εντός των επόμενων ημερών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά και την ταπεινωτική ήττα χωρίς αιτία το περασμένο Σάββατο, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του εντός των προσεχών ημερών.
Ο κ. Γκουτσίδης κατόπιν συζητήσεως θα παραμείνει στα καθήκοντα του μέχρι και την έλευση του νέου προπονητή. Η διοίκηση θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο που λειτουργεί αντιεπαγγελματικά ή προσβάλει με τη στάση του την ομάδα και τους στόχους της.
Από αυτό τον κανόνα δεν εξαιρούνται ούτε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που φημίζονται ως οι πλέον καλοπληρωμένοι στην κατηγορία τους. Χρόνο για να αναλύσουμε τα αιτία της όποιας ήττας θα έχουμε άφθονο στο μέλλον.
Αυτό που προέχει και οφείλουμε όλοι μας να διασφαλίσουμε, είναι η ενότητα της ομάδας και η εδραίωση ανθρώπων με επαγγελματική νοοτροπία και δεδομένα αποτελέσματα»
.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα