Τέλος από τον ΟΦΗ ο Πετράκης

Τη μη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη αποφάσισαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΗ στη συνεδρίαση που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής. Από την ΠΑΕ γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη ήταν εδώ και καιρό δεδομένη και ήταν κοινό μυστικό ότι μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποτελούσε παρελθόν από την ομάδα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο ΔΣ του ΟΦΗ, όπου ομόφωνα τα μέλη του αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Έτσι, οι Κρητικοί είναι πλέον σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο δεν αναμένεται να βιαστούν για την τελική τους απόφαση, αφού θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε:

«Συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, με βασικά θέματα την ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα και το θέμα προπονητή. Έγινε πολύωρη διαλογική συζήτηση από όπου προέκυψε το κλίμα ομόνοιας και ενότητας μεταξύ των μελών του Δ.Σ., ενώ ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για όλα τα θέματα διοικητικού περιεχομένου.
Για το θέμα προπονητή υπήρξε ομόφωνη, επί των παρόντων μελών, απόφαση για τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Πετράκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας, με την πόρτα του ΟΦΗ να είναι πάντα ανοικτή για αυτόν».

Μ.Π.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα