Τέλος ο Φούντας

Πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ από τη στιγμή που αποφασίστηκε να υποβιβασθεί η ομάδα στη Γ’ εθνική, ήταν να παραμείνει ο κορμός του συνόλου που αγωνίστηκε στη Super League. Αφενός γιατί χρειάζονται ποδοσφαιριστές που να ξέρουν το σύλλογο από τη στιγμή που δημιουργείται κάτι από το… μηδέν και αφετέρου υπάρχει η γνώμη ότι εύκολα αυτοί οι ποδοσφαιριστές με τις εμπειρίες που απέκτησαν φέτος, μπορούν να οδηγήσουν την ΑΕΚ χωρίς προβλήματα στη Football League.

Όπως όμως ήταν αναμενόμενο, σε αυτή την προσπάθεια υπήρχαν τόσο ευχάριστα νέα όσο όμως και απώλειες.

Ανάμεσα σε αυτές από σήμερα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Ταξιάρχη Φούντα, εκτός αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 280.000 ευρώ για την επόμενη τετραετία (30+50+80+120 τα ποσό ανά σεζόν), ωστόσο ο ατζέντης του, κ. Καινούργιος, τονίζει ότι μπορεί εύκολα να του βρει τις (υπερ)διπλάσιες αποδοχές σε ομάδα του εξωτερικού για μικρότερο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ η αντιπρόταση της πλευράς Φούντα ήταν 600.000 ευρώ για τριετής συνεργασία, ποσά δηλαδή απλησίαστα για τη Γ’ εθνική.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού με την πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή. Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες της Super League που του έχουν καταθέσει καλύτερη οικονομικά πρόταση, αφού ήταν από τους διασωθέντες του «ναυαγίου» της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις, ο Γιάννης Καραλής πρέπει να δεχτεί γενναία μείωση του μισθού του (το συμβόλαιο που είχε προέβλεπε 150.000 ευρώ ετησίως) ενώ ο προβληματισμός που υπάρχει στην περίπτωση του Αρκούδα αφορά μόνο τον αποκλεισμό του (λόγω της υπόθεσης με το θετικό δείγμα απαγορευμένης ουσίας στον οργανισμό του) μέχρι τον Οκτώβριο.

Σχετικά με τα «ευχάριστα» για τους φίλους της ομάδας νέα, έχουν να κάνουν με τον Μιχάλη Παυλή που είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας αφού πρόκειται να δεχτεί την πρόταση των 10.000 ευρώ ετησίως αν και από την Κύπρο υπήρχαν πληροφορίες ότι του είχε κατατεθεί από ομάδα του Νησιού, προσφορά 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα