Τέλος ο Νικοπολίδης!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη, μετά από σχετικό αίτημα του τελευταίου, ο οποίος ήθελε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες. Ωστόσο, στην ανακοίνωση σημειώνεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα ανήκει πάντα στην οικογένεια των Πειραιωτών.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει πολύ στις προπονητικές ικανότητες του Αντώνη Νικοπολίδη. Μάλιστα, θεωρεί ότι αν συνεχίσει να δουλεύει, μπορεί σε λίγα χρόνια ν’ αποτελέσει τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό το λόγο, τον προσέλαβε ως βοηθό, αρχικά του Λεονάρντο Ζαρντίμ και εν συνεχεία του Μίτσελ.

Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία που απέκτησε ο Νικοπολίδης δίπλα σε Ευρωπαίους τεχνικούς ήταν πολύ σημαντικά εφόδια για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται, δηλαδή στο ξεκίνημα της νέας του καριέρας. Όμως, ο πρώην σπουδαίος τερματοφύλακας θεώρησε πως ο ρόλος του ήταν αρκετά υποβαθμισμένος, αφού άμεσος βοηθός του Μίτσελ είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο 42χρονος προπονητής ζήτησε από τη διοίκηση των Πειραιωτών να αποχωρήσει, κάτι που έγινε, αφού σέβονται τις επιθυμίες ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογο, από διάφορα πόστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης