
Τελος ο Σον Ντάις από τον πάγκο της Νότιγχαμ
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις, αφού λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γουλβς η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόλυση του 54χρονου τεχνικού.
Στην ανακοίνωσή της η Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρει ότι ο Σον Ντάις απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αναφέρουν ότι δεν θα γίνει κάποιο σχόλιο επί του παρόντος.
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Σον Ντάις απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως προπονητής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σον και το προσωπικό του για τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον. Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο προς το παρόν», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Η διοίκηση της Φόρεστ εξετάζει λύσεις για τον πάγκο και στη λίστα βρίσκονται κάποιες γνώριμες λύσεις, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σκίρα.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Επίσης, προτάθηκε ο Ιβάν Γιούριτς, ενώ στα υπόψη έχει τεθεί και το όνομα του Ιγκόρ Τούντορ.
Nottingham Forest Football Club can confirm that Sean Dyche has been relieved of his duties as head coach.
We would like to thank Sean and his staff for their efforts during their time at the Club and we wish them the best of luck for the future. We will be making no further… pic.twitter.com/q6LPADIsDw
— Nottingham Forest (@NFFC) February 12, 2026