Τέλος ο Χατζηνικολάου από Ηρακλή!

Η απώλεια της απευθείας ανόδου στην Σούπερ Λίγκα έφερε εξελίξεις στον Ηρακλή, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Γηραιού.

Ο κόσμος του Ηρακλή χρέωσε στον Σερραίο τεχνικό τη μη άνοδο της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό, με συνέπεια να οδηγηθεί στην εθελούσια έξοδο…

Και αυτό, διότι η μεν διοίκηση του Ηρακλή του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ο ίδιος πήγε στα γραφεία της Μίκας και ζήτησε να αποχωρήσει οικιοθελώς από την στιγμή που υπάρχει κλίμα έντονης αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του.

“Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες” φέρεται να τόνισε συγκεκριμένα ο Χατζηνικολάου στην διοίκηση του Ηρακλή με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Χατζηνικολάου Γιάννη. Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητική του καριέρας”.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανεύρεση νέου τεχνικού, με αρκετά ονόματα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Το ζήτημα ωστόσο είναι να παρθεί άμεσα μια απόφαση προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, εν’ όψει πλέι-οφ. Σύμφωνα με πληροφορίες φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Η προπόνηση αυτή τη στιγμή στη Μίκρα, διεξάγεται υπό της οδηγίες των Μούτα και Παντελίδη.

Χ.Μ.
Διαβάστε επίσης