Τέλος στα σενάρια περί εθνικής Αλβανίας έβαλε ο Κόλα

Τέλος στα σενάρια που τον έφεραν ως υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην εθνική Αλβανίας, έθεσε ο Χριστόφορος Κόλα. Η ιστοσελίδα «panorama.com.al» υποστήριξε πως ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη αποτελεί έναν από τους ενδεχόμενους αντικαταστάτες του Πανούτσι.

Ο Κόλα δε θέλησε να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις -τόσο στην Αλβανία, όσο και στην Ελλάδα- και διέψευσε κάθε πιθανότητα. Σε δήλωση που έστειλε στην αλβανική ιστοσελίδα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή την στιγμή, εκτός από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αρμάντο Ντούκα καθώς και την από καιρό επιθυμία και των δυο για μελλοντική συνεργασία στην Εθνική Ομάδα, δεν υπάρχει κάτι ρεαλιστικό να αναφέρω.

Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στην 4ετη συνεργασία με τον προπονητή και φίλο μου Μαρίνο Ουζουνίδη. Εύχομαι η Εθνική Ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει  η ομάδα στις πρόσφατες επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα