Η επόμενη μέρα της ανακοίνωσης του Παυλή

Μία σοβαρή ασθένεια δεν επέτρεψε στον Μιχάλη Παυλή να κάνει την καριέρα που μπορούσε και ονειρευόταν με την ΑΕΚ. Όμως η αγάπη του για την ομάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της.

Και όπως όλα δείχνουν, αν το επιτρέψει η υγεία του, που αυτή τη στιγμή είναι πάνω από όλους και όλα, δεν θα το κάνει ως απλός οπαδός.

Στην ΑΕΚ υπάρχει όχι μόνο σαν σκέψη, αλλά και σχεδόν… απόφαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του να αξιοποιηθεί ο Μιχάλης Παυλής σε κάποιο πόστο. Άλλωστε ένας άνθρωπος με τη δική του αγάπη για την «Ένωση» μόνο καλό μπορεί να της κάνει, μόνο και μόνο αποτελώντας παράδειγμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας για την ιδέα της. Οι σχετικές συζητήσεις με τον 24χρονο άσο θα γίνουν τις επόμενες μέρες, με στόχο να βρεθεί ένα πόστο που θα μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα. Μέχρι τότε, ασφαλώς, αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα υγείας του.

Η άγνωστη συνάντηση με τον Μπάγεβιτς

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το «αντίο» του Μιχάλη Παυλή. Η απόφαση μπορεί να ανακοινώθηκε χθες αιφνιδιαστικά, αλλά οι καλά γνωρίζοντες το περίμεναν. Το πρόβλημα υγείας που έχει κρατούσε από την αρχή της χρονιάς τον ποδοσφαιριστή συχνά-πυκνά εκτός προπονήσεων και δεν του επέτρεπε να βοηθήσει. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε ειδική θεραπεία. Με πόνο ψυχής, αλλά βάζοντας και πάλι το καλό της ΑΕΚ πάνω από το δικό του, ο Παυλής πήρε τη μεγάλη απόφαση και την ανακοίνωση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όταν ο τελευταίος τον επισκέφτηκε την Κυριακή στο νοσοκομείο, μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και το εφιαλτικό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Η συγκίνηση ήταν έντονη ανάμεσα στους δύο άντρες, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει θάρρος στον Παυλή να συνεχίσει τον αγώνα για την υγεία του και να τον διαβεβαιώνει πως η ΑΕΚ θα είναι δίπλα του κι έτοιμη να τον υποδεχτεί ξανά στην αγκαλιά της όταν με το καλό βγει νικητής.

Διαβάστε επίσης