Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς στηρίζει την πρόταση της Νέας Αριστεράς για Προανακριτική Επιτροπή

«Όταν θα χειροκροτούν τον Πρωθυπουργό και τον Καραμανλή στην Βουλή εγώ θα κρατήσω αυτό εδώ για να θυμάμαι ότι υπάρχει και η φωνή της λογικής», επισημαίνει ο ίδιος

Την στήριξή του προς την πρόταση της Νέας Αριστεράς για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών εξέφρασε ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος, υπενθυμίζεται, έχασε στην τραγωδία τις δύο κόρες και την ανιψιά του.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Χ, στην οποία αναδημοσιεύει βίντεο του Αλέξη Χαρίτση, τονίζει χαρακτηριστικά: «Αυτήν την πρόταση έπρεπε να ακολουθήσετε κύριοι της αντιπολίτευσης Συγκροτημένη και τόσο απλή για να είναι η αληθινή. Τα εξηγεί τόσο απλά. Όταν θα χειροκροτούν τον Πρωθυπουργό και τον Καραμανλή στην Βουλή εγώ θα κρατήσω αυτό εδώ @alexischaritsis για να θυμάμαι ότι υπάρχει και η φωνή της λογικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα