Τεννές: «Εάν δεν κερδίζουμε θα βρισκόμαστε πιο κοντά στον υποβιβασμό»

Μετά από μια ακόμα αναμέτρηση που ο Απόλλωνας δεν κέρδισε, η προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία… μεγάλωσε το βουνό που πρέπει να ανέβει. Όπως αναγνώρισε και ο Μπάμπης Τεννές. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν δεν κερδίζεις τέτοια ματς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα».

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη που θα μας έδινε καλύτερη προοπτική για την σωτηρία της ομάδας. Δεν έχω μεγάλο παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ.

Με στεναχώρησε ότι δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις. Μια καλή πάσα ή μια γρήγορη σκέψη θα μας είχαν φέρει μπροστά στο σκορ. Δεν έχουμε επιλογή από το να προσπαθούμε αλλά όταν δεν κερδίζεις τέτοια ματς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Εάν δεν κερδίζουμε θα βρισκόμαστε πιο κοντά στον υποβιβασμό. Είπα στους παίκτες ότι δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί θα επεκταθώ και στο θέμα της διαιτησίας.

Ήταν πάρα πολύ καλός ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μάζεψε όλα τα στημένα, στο οποίο έχουμε και εμείς ευθύνη. Υπήρχαν όμως και παίκτες εκτός από τον τερματοφύλακα που… έβγαλαν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Είναι και δική μας επιπολαιότητα.

Το άσχημο αποτέλεσμα φέρνει στεναχώρια μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που εγώ είδα αλλά και επειδή μιλήσαμε με τα παιδιά… τους είπα ότι πρέπει να παλέψουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την αποδυνάμωση του ρόστερ: «Είχαμε την περίπτωση του Τριάδη, του Σικαμπάλα. Είχαμε και τον Ελ Χέλβε που έφυγε για την εθνική του ομάδα. Αρχίζουμε και μαζευόμαστε πάλι, κάναμε μερικές προσθήκες και από εδώ και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα ματς με τη φανέλα».

Σανίνο: «Βγάλαμε “καρδιά”, δύναμη, μπορούμε καλύτερα»

Έ«Χ»ασαν αμφότεροι στη Ριζούπολη (video)

Διαβάστε επίσης