Τεντόγλου: «Ήμουν τυχερός»! Γυαλί ηλίου, χαιρετισμός… σούμο και συρτάκι

Τι παιδί είναι αυτός ο Μίλτος Τεντόγλου… Αφού στην παρουσίαση φορούσε γυαλιά ηλίου και αιρέτησε όπως οι αθλητές του… σούμο, μετά άκουσε το συρτάκι από τα μεγάφωνα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος, μετά σε μια αποθέωση της ειλικρίνειας είπε ότι ήταν τυχερός!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος των ανδρών στο Τόκιο τόνισε πως έκανε «πέντε άλματα χάλια», μέχρι να έρθει το εξαιρετικό 6ο, που του έδωσε και την πρωτιά, ενώ σημείωσε πως… αισθάνεται κάπως για το γεγονός ότι νίκησε, αφού «ο Κουβανός ήταν καλύτερος σήμερα»!

«Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα, δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός.

Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκι κι έγινε” είπε αρχικά ο 23χρονος άλτης για να προσθέσει αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον Γκρεγκ Ράδερφορντ: “Μου είπε πολλά μπράβο, ότι ήταν ακταπληκτικό άλμα και χειροκροτούσε για μένα”.

Ενώ κατέληξε, δηλώνοντας άγνοια για την ώρα της απονομής: “Το απόγευμα είναι; Τι ώρα; Δεν νιώθω τίποτα αυτή την στιγμή”.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα