Τέσσερα laptop και δύο σκληροί δίσκοι “έκαναν φτερά” από το Αττικό Νοσοκομείο

Η κλοπή συνέβη στο τμήμα Ακτινοθεραπείας του νοσοκομείου - Έκκληση ΠΟΕΔΗΝ για άμεση επιστροφή των κλοπιμαίων

Έκλεψαν laptop και σκληρούς δίσκους από το Τμήμα Ακτινοθεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του, η κλοπή αυτή «θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους καρκινοπαθείς», κάνοντας έκκληση ώστε να επιστραφούν.

«Σήμερα το πρωί οι συνάδελφοι του τμήματος ακτινοθεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι εκλάπησαν 4 laptop και δύο σκληροί δίσκοι που μέσα περιλαμβάνουν τα θεραπευτικά πρωτόκολλα των ασθενών με καρκίνο που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία και συνδέονται με τα ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

«Εξαιτίας αυτού δεν μπορούν να υποβληθούν οι ασθενείς με καρκίνο σε ακτινοθεραπεία με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία τους», συμπληρώνει, απευθύνοντας έκκληση «να βρουν τρόπο να τα επιστρέψουν οι κλέφτες. Προφανώς τους είναι άχρηστα. Δεν ξέρουν ίσως τι έκλεψαν. Να βρεθεί ένας τρόπος να τα επιστρέψουν χωρίς κίνδυνο. Κινδυνεύουν ασθενείς. Τους παρακαλούμε», καταλήγοντας στο ότι «αναδεικνύεται άλλη μια φορά η ανύπαρκτη φύλαξη των νοσοκομείων».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα