Τετ α τετ Ανδρουλάκη – Σακελλαροπούλου – Πανδημία και οικονομία στο επίκεντρο

Την πρώτη του συνάντηση ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έγινε σε θερμό κλίμα. Ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας ζητώντας εθνική συνεννόηση.

Όπως δήλωσε  ο κ. Ανδρουλάκης, συνομιλώντας με την κυρία Σακελλαροπούλου την ευχαρίστησε για την συνάντηση, υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης όσον αφορά την πανδημία ενώ ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

Επανέλαβε την έκκληση του προς τους πολίτες να εμβολιαστούν υπογραμμίζοντας ότι είναι το μόνο όπλο απέναντι στην πανδημία. Ζήτησε από την κυβέρνηση παράλληλα, την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας αλλά και πιο σωστή ενημέρωση για το εμβόλιο.

Επιπλέον, την ενημέρωσε για την χθεσινή παρέμβαση του στο Συμβούλιο των PES για το εμπάργκο όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία. Όπως τόνισε, η Άγκυρα αποτελεί ένας παράγοντας αστάθειας στην περιοχή.

Μιλώντας για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα σε τομείς που υπάρχουν ανάγκες.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα