Τέτοια πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ να κυρωθεί η Συμφωνία του Αλέξη… ούτε οι Σκοπιανοί

Τέτοια πρεμούρα να κυρωθούν οι Συμφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ με τους Σκοπιανούς από την ελληνική βουλή, δεν την περίμενε κανείς. Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ, άπαντες θυμούνται τι έπραξε προκειμένου να υλοποιηθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά την αγωνία να μην…. εκτεθεί η χώρα για τις υπογραφές που έχει βάλει δεν την είχε αναδείξει τόσο πολύ.

Αφορμή για να πιέσει να κυρωθεί από την ελληνική βουλή η συμφωνία του με τον Ζάεφ, αποτέλεσε για τον Αλέξη Τσίπρα, η συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να είχε ως προκάλυμμα την θέση πως… ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται υπό την κηδεμονία του Αντώνη Σαμαρά, αλλά πίσω από τους τίτλους της ανακοίνωσης, όσο και να ήθελε να κρυφτεί, η χαρά δεν άφηνε την παρέα του Τσίπρα.

Τι μας λέει λοιπόν;

«Τη μια ο κ. Σαμαράς τον αναγκάζει να κωλυσιεργεί σε σχέση με την κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία εκθέτοντας τη χώρα, την άλλη του τραβάει το αυτί γιατί ξεκινάει διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία.

Αυτή η ιδιότυπη ομηρία του πρωθυπουργού από τον κ. Σαμαρά και την ομάδα του, θα ήταν απλά θλιβερή αν δεν αφορούσε την εξωτερική πολιτική της χώρας, τον διάλογο με την Τουρκία και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στην πιο δύσκολη στιγμή τους».

Εκθέτει τη χώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας ενημερώνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί κωλυσιεργεί στην κύρωση των μνημονίων με τους Σκοπιανούς. Τέτοια κάψα να μην εκτεθεί η Ελλάδα, είχαν να τη δουν οι Έλληνες, από τις αγκαλιές του Αλέξη Τσίπρα με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ. Μετά το Go back βεβαίως βεβαίως.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα