Τη Δευτέρα η Γιορτή Βραβεύσεων υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά

Η ΕΠΣ Πειραιά με δελτίο τύπου ενημερώνει για τη γιορτή βραβεύσεων υποδομών της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/5  – στο Γήπεδο Σιταποθηκών στο Κερατσίνι.

“Με απόφαση του Δ.Σ. της 9.5.2013 πραγματοποιεί τη Δευτέρα 20.5.2013 και ώρα 19.00 στο γηπ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ) γιορτή βραβεύσεων των διοργανώσεων υποδομών εφηβικού – παιδικού και προπαιδικού πρωταθλήματος περιόδου 2012-2013.

Στην γιορτή – εκδήλωση καλούνται να πάρουν μέρος όλα τα σωματεία με τα τμήματα υποδομών τους που συμμετείχαν στις  ανωτέρω διοργανώσεις, με τους γονείς, ως και όλους όσους συμμετέχουν στις άλλες δραστηριότητες και διοργανώσεις των σωματείων μας.

Επίσης στη γιορτή αυτή βραβεύσεων είναι καλεσμένα όλα τα σωματεία μέλη της Ένωσης μας με τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τα μέλη τους.

Επίσης καλεσμένοι στη γιορτή των υποδομών είναι οι θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαιρικού Πειραιά: Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδόσφαιρου Πειραιά, Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ως και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των σωματείων μελών μας”.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα