Θ. Ζαγοράκης: «Τεράστια επιτυχία, δεν σταματάμε εδώ»

Την άποψη ότι η Εθνική ομάδα βελτιώνεται συνεχώς από το 2004 και μετά εξέφρασε ο πρωταθλητής Ευρώπης εκείνης της χρονιάς και Ευρωβουλευτής -πια- Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ συνιστά μεγάλη επιτυχία, η «γαλανόλευκη» δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

«Αυτά που ζήσαμε ήμουν σίγουρος ότι θα τα ζούσαμε, γιατί ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Τα παιδιά πραγματικά το αξίζουν γιατί πραγματικά αγαπούν την πατρίδα και την ομάδα. Και αυτοί οι είναι οι πρώτοι που στεναχωριούνται όταν κάτι δεν πάει καλά.

Το ευχάριστο είναι ότι πως συνεχώς η Εθνική γίνεται καλύτερη. Βελτιώνεται και έτσι μετά το 2004 βλέπουμε να συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είναι μια επιτυχία. Είναι μια τεράστια επιτυχία, αλλά η πορεία της ομάδας δεν έχει σταματήσει εδώ στο 16. Δεν θέλω να κάνω προγνωστικά.

Αν την έχουμε την Κοστα Ρίκα θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Το χθεσινό παιχνίδι αν έμενε ισόπαλο θα ήμασταν πικραμένοι. Πρέπει να δούμε και ποιες χώρες έχουν μείνει έξω την στιγμή που εμείς συνεχίζουμε», σημείωσε ο Θ. Ζαγοράκης στον «ΣΚΑΪ», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη:

«Ο Γιώργος είναι άξιος συγχαρητηρίων. Και όχι μόνο για ό,τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τα όσα κάνει στα αποδυτήρια. Εύκολα ο Γιώργος μπορεί να τρέχει έτσι μέχρι τα 50…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα