«Θα διασκεδάσετε με έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή»

Τα καλύτερα λόγια χρησιμοποίησε ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ, για να περιγράψει τον πρώην παίκτη του, Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι ο Αργεντίνος είναι παθιασμένος και κυνηγάει κάθε μπάλα στην επίθεση, πρεσάροντας πολύ καλά τους αντίπαλους αμυντικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάκο Χέμεθ:

«Θα διασκεδάσετε με έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει από πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο και σε πολλούς τομείς.

Εμείς τον πήραμε έπειτα από μια δύσκολη εποχή στην καριέρα του με προβλήματα στη Βαλένθια και τη Ρίβερ Πλέιτ και εδώ μπόρεσε κι έδειξε όλο το ταλέντο του. Πήρε πάνω του ευθύνες και κέρδισε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Μακάρι να μπορούσε να μείνει στη Ράγιο και την επόμενη σεζόν.

Ο Τσόρι είναι πολύ καλός, ιδιαίτερα με την μπάλα στα πόδια, ταχύτατος και η προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικές θέσεις της επίθεσης προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Σαφώς προσθέτει ειδικό βάρος στην επίθεση μιας ομάδας και γκολ. Ήταν ο πρώτος που έτρεχε να αμυνθεί και να πιέσει τους αντίπαλους αμυντικούς. Παθιασμένος. Δεν μετράει για εκείνον η κούραση και δεν φοβάται τις μονομαχίες και να βάλει το πόδι του. Κυνηγάει κάθε μπάλα.

Η θέση του είναι δεύτερος επιθετικός ή επιτελικός μέσος. Θα μπορούσε με ευκολία να αγωνιστεί και στα πλάγια, αλλά δεν νομίζω πως θα του άρεσε ιδιαίτερα».

Διαβάστε επίσης