Θα δώσει λύση και στο θέμα-Κούγια ο Λυσσάνδρου

Έχει τα τρεξίματα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ο Αλέξης Κούγιας και το μόνο που του έλειπε ήταν ένας έξτρα πονοκέφαλος για τις εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ωστόσο, μοιάζει με την προβατίνα που πηγαίνει και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Όσα είπε το μεσημέρι της Τρίτης στη Super League άνοιξαν εκ νέου τη συζήτηση για τη νομιμότητα της παρουσίας του στα διοικητικά συμβούλια του συνεταιρισμού, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Κούγιας έχει παραπεμφθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για χρέη της Παναχαϊκής στο Ελληνικό Δημόσιο ύψους 455.000 ευρώ. Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του κατηγορούμενου.

Επίσης, εκκρεμεί η δίκη για τη μήνυση από τον Αχιλλέα Μπέο. Το Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανέβαλε στις 22 Φεβρουαρίου την ακροαματική διαδικασία. Ήταν η 7η αναβολή στην υπόθεση που αφορά στη χρήση από τον Αλέξη Κούγια, παρανόμως καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών του Μπέου με τον εφοπλιστή Νίκο Πατέρα.

Εύλογα εκφράζονται απορίες για την παρουσία του δικηγόρου στις συνεδριάσεις των θεσμικών οργάνων. Ακόμα και από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ θέτουν τα ίδια ερωτήματα. Μάλιστα, έφτασε η ώρα να δώσει απαντήσεις ο νέος πρόεδρος της Super League, ο Μηνάς Λυσάνδρου, διότι ο προηγούμενος, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης έκανε τα στραβά μάτια και άφηνε τον Κούγια να αλωνίζει στον συνεταιρισμό, ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς επιτρέπεται να φτάνει το πολύ μέχρι την εξώπορτα της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης