«Θα εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή»

Σίγουρος ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή», εμφανίζεται σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής» ο κ. Καρύδης, απαντά σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσε ο Φώτης Κουβέλης -ως υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας- να εξασφαλίσει 180 ψήφους, υποστηρίζει ότι είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσει κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα. Οπως τονίζει «εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προταθεί ένα πρόσωπο που να τιμά το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και να ενώνει τη χώρα».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την κριτική προς τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιολόγηση λέγοντας πως «εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας, αλλά δεν μας άκουγε ο κ Μητσοτάκης. Τώρα που εφαρμόζεται στην πράξη, αναδεικνύονται τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν αδιέξοδα σχετικά με την προκαθορισμένη αρνητική αξιολόγηση του 15%. θέλουμε την αξιολόγηση, γι αυτό αντιδρούμε σε καθετί που την φαλκιδεύει και τη δυσφημεί. Αποτελεί θετικό γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις σε αυτό το θέμα».

Σε ότι αφορά τις απολύσεις είπε πως η διαπραγμάτευση πρέπει να είναι συνεχής και πρόσθεσε ότι υπάρχουν νέα δεδομένα σημειώνοντας: «έχουμε τα πλαστά δικαιολογητικά, τις πειθαρχικές αποφάσεις, καθώς και την ακύρωση από τα δικαστήρια προσωρινών διαταγών σε συμβάσεις. Ολα αυτά τα δεδομένα πρέπει να συνυπολογισθούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα