«Θα γίνουμε σαν την Χεζμπολάχ»

Η προκλητική γλώσσα των μελών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζει σύνορα και του λόγου του αληθές αποδεικνύουν οι δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος σε εκπομπή του αυστραλιανού καναλιού SBS, που βρέθηκε στην Αθήνα για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ σχετικού με τη δράση του ακροδεξιού κόμματος.
«Η Χρυσή Αυγή θέλει να γίνει και θα γίνει σαν τη Χεζμπολάχ στο Λίβανο, όπου είναι ουσιαστικά σαν δεύτερη κυβέρνηση η οποία βοηθάει και τον τελευταίο φτωχό πολίτη της. Και όσο περνάει ο καιρός, η Χρυσή Αυγή θα κάνει περισσότερα για τους συμπολίτες μας», λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Παναγιώταρος απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Evan Williams. Όταν δε ο τελευταίος ζήτησε να μάθει τι απαντάει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής σε όσους υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα βίαιο κόμμα, εκείνος είπε «γ@μ@ τους!».
Στο ρεπορτάζ γίνεται -μεταξύ άλλων- λόγος και για την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί 4.000 περιστατικά, με τον Ηλία Παναγιώταρο να προτείνει την «τελική λύση»!
«Είναι τραγικό γιατί οι Έλληνες δεν ήταν έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώταρος και συνέχισε: «Αντί να αυτοκτονούν, θα μπορούσαν να έχουν πάει να σκοτώσουν αυτούς που φταίνε για τα προβλήματά τους, τους τραπεζίτες για παράδειγμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα