Θα κάνει εκλογές ο Γραμμένος τον Ιούλιο; Δύσκολο… Το πάει για κωλοτούμπα

Ξεσήκωσαν τον κόσμο ο Γραμμένος και η παρέα του στην ΕΠΟ για τον χρόνο των εκλογών στην Ομοσπονδία. Όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε νομοθετική ρύθμιση για εκλογές σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας το φθινόπωρο του 2020, η ΕΠΟ διαπίστωσε… κρατικές παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο.

Μάλιστα βγήκε ο Γραμμένος κι έκανε καταγγελίες ότι:

«Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές έχουν ήδη πληροφορηθεί την αναπάντεχη εξέλιξη,  καθώς αφενός παραβιάζονται διεθνείς καταστατικές αρχές του αυτοδιοίκητου του Ποδοσφαίρου και αφετέρου η Αθλητική Ηγεσία εμφανίζεται αίφνης στο διεθνές πεδίο ως αναξιόπιστος εταίρος και συνομιλητής.

»Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σεβόμενη τα Μέλη της, το αυτοδιοίκητό της και το καταστατικό της, θα ενημερώσει άμεσα και αναλυτικά την ηγεσία της FIFA και UEFA για την αιφνίδια υπαναχώρηση της Αθλητικής Ηγεσίας από τα συμπεφωνημένα».

Χαρτί και καλαμάρι τα είπε ο Γραμμένος στους Ευρωπαίους. Μάλιστα, εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και δήλωσε στον εκπρόσωπο των FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ για το θέμα των εκλογών της Ομοσπονδίας, όπου τόνιζε πως:

«Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και ελεύθερη από οποιαδήποτε μορφή αθέμιτης πολιτικής παρέμβασης.

»Η FIFA και η UEFA θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ΕΠΟ ως ομοσπονδία μέλος τους, θα συνεχίσουν δε να παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μετά τον θόρυβο αυτό, θα περίμενε κανείς ότι ο αναξιόπιστος κατά τον Γραμμένο θα τα μαζέψει και η ΕΠΟ θα κάνει εκλογές τον Ιούλιο. Τελικά, μάλλον αυτός που τα μαζεύει θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο δικός μας, όπως λέει και ο Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης.

Για να δούμε λοιπόν, θα κάνει τις εκλογές ο Γραμμένος τον Ιούλιο, αφού έχει μαζί του τη FIFA και την UEFA, ή θα δούμε καμιά θεαματική κωλοτούμπα;

 

Διαβάστε επίσης