Θα κάνει το ίδιο λάθος ο Γιάννης Αλαφούζος;

Sports Παρασκήνια

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δικαιούται να κάνει το ίδιο λάθος. Τον Ιανουάριο δεν θωράκισε μεταγραφικά όπως έπρεπε τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα στο τέλος χάθηκε. Πλέον δεν υπάρχουν μόνο οι εγχώριες διοργανώσεις αλλά και η Ευρώπη. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός μπορεί να γράψει ξανά χρυσές σελίδες.

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η προετοιμασία και είναι ένα διάστημα δύο εβδομάδων στο οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να γκαζώσει. Να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται, άμεσα. Πρέπει να κλείσουν τα κενά, παρότι έχει έναν καλό κορμό έτοιμο από πέρυσι. Έχει ανάγκη από μεγάλη ποιοτική ενίσχυση, με παίκτες που θα έρθουν και θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Ο χρόνος που θα συμβεί αυτό είναι πολύ κρίσιμος. Γιατί οι μεταγραφές χρειάζονται ειδικά στον Παναθηναϊκό να γίνουν άμεσα. Όλοι γνωρίζουν πως όσο ικανός και να είναι ένας παίκτης χρειάζεται περίοδο προσαρμογής. Αυτά τα ξέρει καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Η διοίκηση πλέον πρέπει να κινηθεί, να δώσει τα ποσά που απαιτούνται, γιατί μόνο έτσι θα μπουν οι βάσεις επιτυχιών του «τριφυλλιού».

Ο κόσμος έχει αποδείξει πως είναι πολύ ζεστός και κοντά στην ομάδα. Ας το εκμεταλλευτεί η διοίκηση, ας κάνει αυτό που επιβάλλεται και στο τέλος θα δικαιωθεί. Αλλά ας μην μπει σε κυκεώνα διαπραγματεύσεων. Έστω και αν χρειαστεί να δώσει κάτι παραπάνω. Γιατί στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βγει χαμένος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα