«Θα κερδίσει η ενότητα»

Την πίστη του ότι, παρά τις διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά όλοι θα σεβαστούν ό,τι αποφασιστεί στο συνέδριο του κόμματος, εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον «Real Fm».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ερώτηση για τις διαφοροποιημένες θέσεις που έχει προβάλει η «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τόνισε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν αλλάξουμε εμείς. Να γίνουμε πιο ενιαίοι, πιο αγωνιστικοί πιο μαχητικοί. Δεν θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη αυτών που μας ψήφισαν και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ακόμα περισσότερων διαφορετικά. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά είμαι βέβαιος ότι στο συνέδριο, θα κερδίσει η ενότητα και όλοι θα σεβαστούν και θα στηρίξουν αυτό που θα αποφασιστεί. Μαζί και ο κ. Λάφαζάνης».

Επιπλέον ο κ. Λαφαζάνης απάντησε σε όσους σε όσους κάνουν «σενάρια διάσπασης»:
«Όσοι από τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν η φαντασιώνονται, η καλλιεργούν σενάρια διάσπασης στο τέλος θα πέσουν έξω. Όλοι στο τέλος θα στηρίξουν ότι αποφασιστεί από τον δημοκρατικό κανόνα. Όποιο και αν είναι αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μεγάλος, γιατί έγραψε στη σημαία του τη λέξη «ενότητα» και τη φράση θέλουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε με πυρήνα την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση της αριστεράς».

Τέλος ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες συνεργασίας με το κόμμα του Αλέκου Αλαβάνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα