Θα κερδίσει την μάχη με την νικοτίνη;

Η πορεία της ζωής του Macaulay Culkin φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί κατάφερε να κερδίσει τον πόλεμο με τα ναρκωτικά, αλλά σήμερα ανοίγει καινούριο μέτωπο κι αυτήν την φορά με τη νικοτίνη. Πέρσι έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο. Αν και κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά δεν έχει κόψει εντελώς τις κακές συνήθειες.

Ο 32χρονος ηθοποιός σύμφωνα με δικούς του ανθρώπους οι οποίοι ανησυχούν έντονα για την υγεία του καπνίζει περισσότερα από 60 τσιγάρα την ημέρα.

Πρόσφατες δηλώσεις των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά του, φανερώνουν την ανησυχία που έχουν για τον γνωστό ηθοποιό. Σύμφωνα με τις πράξεις του τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει χάσει λίγο, το παιχνίδι της ζωής! Άτομο από το συγγενικό του περιβάλλον αναφέρει: «Είναι εθισμένος στη νικοτίνη. Όποτε τον βλέπω κρατάει πάντα ένα τσιγάρο στο χέρι. Βήχει όλη την ώρα, τα δόντια του έχουν κιτρινίσει και φαίνεται σαν άρρωστος». Οι γιατροί πάντως κρούουν το κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα νοσήσει από καρκίνο των πνευμόνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα