(Θα μας χάσει ο Θεός), Σαββιδοτεχνείο, εναντίον… Σαββίδη: «Πάρε τώρα σέντερ φορ»

Είναι σημεία των καιρών ρε, φίλε. Κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο. Έχουν τρελαθεί άπαντες μ’ αυτά που συμβαίνουνε γύρω μας.

Άπαξ και βλέπεις το Σαββιδοτεχνείο να τα χώνει στον Ιβάν Σαββίδη, τι να υποθέσεις, δηλαδή; Ότι ο κόσμος βάρεσε μπιέλα και πιστόνι μαζί.

Βγαίνει ο ένας Σαββιδοτέχνης και λέει ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επειγόντως σέντερ φορ, δεν βγαίνει η χρονιά με Τσόλακ και Σβιντέρσκι.

Βγαίνει άλλος και γράφει: «Το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο καθώς αποτελεί γεγονός ότι στους 6 αγώνες των ομίλων, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε κανένα γκολ από τα φορ του».

Σα να του λένε του Ιβάν, βάλε το χέρι στην τσέπη και πάρε παίκτη. Τον Ιβάν τον ρώτησαν αν έχει να ρίξει χρήμα για παίκτη; Πολύ σοβαρά μιλάμε.

Όχι ότι πεινάει ο Σαββίδης, μην τρελαθούμε εντελώς τελείως τώρα. Το φυσάει το ρούβλι και το καπίκι. Αν θα βάλει λέμε.

Μπορεί ο άνθρωπος να τα έχει υπολογίσει αλλιώς τα κόζα φέτος. Σου λέει, για το πρωτάθλημα, μια χαρά είναι. Θα βγάλουμε και δικιά μας ΕΠΟ, σχεδόν μισή – μισή με τον Τίγρη, γιατί να ρίξω χρήμα;

Αλλιώς θα ήτανε αν προχωρούσε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Τότε, ναι, να έριχνε.  Κι έρχονται οι Σαββιδοτέχνες και του λένε, άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω.

Ύστερα είναι και η Εφέσεων. Αν φάει καμιά κατραπακιά ο Ιβάν για την πολυιδιοκτησία, τι να τον κάνει τον σέντερ φορ;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα