Θα μας τρελάνουν: «Κάποιος του ΠΑΟΚ» την απόπειρα δωροδοκίας, όχι η ΠΑΕ!

Στην τηλεοπτική “Δίκη στο Open” του Κυριάκου Θωμαϊδη, που έχει «πηγές» στο δικαστικό ρεπορτάζ, ειπώθηκε ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης στην κατάθεσή του στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ανέφερε σχετικά με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

Απλά ένας πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη, για να έχει μειωμένη απόδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής.

Ο Κυριάκος Θωμαίδης αναφέρει σχετικά στο μπλογκ του:
«Ο Θόδωρος Καρυπίδης το βράδυ της Πέμπτης έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον Μάριο Σιαμπάνη.

Ο τερματοφύλακας του Άρη ζητούσε άμεση επικοινωνία. Ο κ. Καρυπίδης επικοινώνησε μαζί του και ο Σιαμπάνης του είπε ότι δύο άτομα αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν με 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τα χρήματα είχε μαζί του ένας πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ, τον οποίο κατονόμασε. Το τρίτο πρόσωπο της συνάντησης ο Σιαμπάνης ισχυρίστηκε ότι δεν το γνώριζε.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο κ. Καρυπιδης επικοινώνησε αμέσως με τον α’ αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και τον ενημέρωσε για το συμβάν. Ο κ. Γκαγκάτσης αντέδρασε και του είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Ο κ. Καρυπιδης ανέφερε ότι δεν συνδέει το περιστατικό της απόπειρας δωροδοκίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Ο Καρυπίδης απάντησε “fake news” όταν ρωτήθηκε αν αληθεύει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα