Θα μπλέξουν τα… ψάρια τους οι επισκέπτες του ΣΥΡΙΖΑ

Όλο προβλήματα δημιουργεί στην Κουμουνδούρου ο Αλέξης Γεωργούλης

Τελικά αυτό το παιδί ο Αλέξης όλο προβλήματα δημιουργεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Μην τα μπλέξετε με τον Τσίπρα, υπάρχει κι άλλος Αλέξης για τον οποίο σκίζει τα εσώρουχά της η μεγάλη πλειοψηφία του θηλυκού πληθυσμού της Ελλάδας.

Μιλάω για τον Αλέξη τον Γεωργούλη, ο οποίος ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά προς διαφόρους απεσταλμένους της Κουμουνδούρου ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη βουλευτική του θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, ούτε φυσικά και από τις επαγγελματικές προκλήσεις σε τηλεόραση και θέατρο.

«Οπότε μάλλον το πήραν απόφαση», θα σκεφθεί και ο πλέον αδαής. Φευ! Νέους πονοκεφάλους προκάλεσε «ο εραστής των δυτικών προαστίων», όπως αποκαλούν τον Γεωργούλη, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο παλιό ομώνυμο κι επιτυχημένο σίριαλ. Ο ευρωβουλευτής Αλέξης, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη και είπε ότι «δεν ψήνω το ψάρι και από τις δύο πλευρές». Και οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖΑίοι έπαθαν σοκ. Άσε που σε κάποια κομματική σύναξη μπορούν να συναντηθούν και με τον άλλο επισκέπτη, τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος με κίνητρο την ειρωνεία είχε πει παλιότερα πως «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ».

Θα μπλέξουν τα ψάρια τους…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα