Θα πέσει “στα τέσσερα” το κράτος για τον “μεσάζοντα” Αλαφούζο;

Ο Αλαφούζος είπε ότι μέχρι την Παρασκευή, όλες οι “άστεγες” ΠΑΕ θα έχουν κονομήσει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μάλιστα. Γι αυτό και στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας δεν είχε απαρτία η Super League1. Γιατί ο κύριος Αλαφούζος είπε αυτή την κουβέντα. Για την ακρίβεια, την ξανάπε, δεν ήταν η πρώτη φορά. Και πριν από κανά μήνα, περίπου, το είχε πει στην τηλεσυνεδρίαση, ότι μόλις κλείνανε τους υπολογιστές, θα έπαιρνε τηλέφωνο ”
υψηλόβαθμο στέλεχος” της κυβέρνησης. Για να “καθαρίσει”. Κι έκατσε επάνω στο παγωτό, τότε. Και τώρα, τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή; Θα πέσει “στα τέσσερα” το κράτος του Γεραπετρίτη, για να κάνει τον αρχηγό ο Αλαφούζος; Έχει δικαίωμα να εκβιάζει το Μητσοτάκη ο Αλαφούζος, επειδή έχει τον ΣΚΑΙ, την “Καθημερινή”, το skai.gr και τα ρέστα; Μιλάμε, ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Αλαφούζος τάζει τηλεοπτικά συμβόλαια για την ΕΡΤ, μιλώντας απ’ ευθείας με τον Γεραπετρίτη ή μέσω του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ που ‘έχει ο Υπουργός στο γραφείο Τύπου. Και το συνεχίζει, παρότι έφαγε χλαπάτσα από το Μητσοτάκη. Που ποντάρει ο κύριος Γιάννης Αλαφούζος και τα κάνει αυτά, ποια “πολεμοφόδια” έχει στην φαρέτρα του για να το παίζει “νταβατζής” των ΠΑΕ που δεν έχουνε συμβόλαιο;  στην διεμβόλιση που έχει στου Μαξίμου με τα επικοινωνιακά του Μέσα. Είναι και λόγοι γοήτρου για τον κύριο Αλαφούζο, να το παίζει “πατερούλης” των “άστεγων” ΠΑΕ. Αυτές στο φινάλε έβγαλαν πρόεδρο – “κορνίζα” τον Λεωνίδα Μπουτσικάρης στη Super League. Από κοντά κι ο Ιβάν, βέβαια, στηρίζει κι αυτός τους “άστεγους” για να έχει πλειοψηφία στο ΔΣ μαζί με τον Αλαφούζο, τώρα που κάνουνε και αλλαξοαγορές στα κανάλια τους. Από τη μία δηλαδή, ο Μητσοτάκης έχει τα νταηλίκια του Ερντογάν κι από την άλλη, τους τσαμπουκάδες του Αλαφούζου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα