«Θα προτιμούσα τον Κωστόπουλο το βράδυ»

Τη σημερινή κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση σχολίασε η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει την παρουσίαση επιτυχημένων παραγωγών.

Όταν ερωτήθηκε για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παρουσία του στο «Πρωινό mou» η ίδια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι θα τον προτιμούσα το βράδυ. Κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια, αλλά, πίστεψέ με, είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να κρίνω, γιατί δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα προγράμματα. Όλος μου ο χρόνος είναι αφιερωμένος στη μουσική και την οικογένειά μου».

Όσο για την αποχή της από την τηλεόραση σήμερα, η Ευγενία Μανωλίδου τονίζει στο People: «Δεν απέχω από την τηλεόραση. H τηλεόραση δεν ήταν ποτέ η βασική μου ιδιότητα, η δουλειά μου, το όνειρό μου. Είμαι ευγνώμων που ήρθε στη ζωή μου, μου έδωσε πολλά, αλλά από την αρχή είχα πολύ ξεκάθαρη εικόνα ότι θα διαρκούσε για λίγο. Δεν είχα ούτε έναν ενδοιασμό για την επιστροφή μου στη μουσική, ακόμα και από το ξεκίνημά μου. Η τηλεόραση αποτέλεσε το δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό που τώρα προσκαλώ στις συναυλίες μου. Και είναι και ο λόγος που, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής, επιμένω να περιοδεύω με σαράντα ανθρώπους στην περιφέρεια, έτσι ώστε να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα από τον κόσμο σε αυτά τα τρία χρόνια της τηλεοπτικής μου παρουσίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα