«Θα προτιμούσαν να με δουν χωρίς σλιπάκι, αλλά… »

Ο Σάκης Ρουβάς μετά τα όσα άκουσε για τον ρόλο του ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες», λύνει τη σιωπή του και απαντάει σε όλους εκείνους που τον κακολόγησαν, αλλά και σε όσους τον υποστήριξαν στο ντεμπούτο του στη θεατρική σκηνή!

«Βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και οι άνθρωποι που με αγαπούν, είτε από το τραγούδι είτε από τον κινηματογράφο, με ακολουθούν και στο θέατρο. Απροσδόκητα πολλά νέα παιδιά έρχονται και βλέπουν αρχαία τραγωδία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δυσκολία του ρόλου του, είπε: «Αυτό ήταν και το μεγάλο στοίχημα. Δεν μπορούσα να συλλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να υποδυθεί έναν θεό. Μέσα από πολύ μεγάλη συζήτηση με τον Δημήτρη και με τον Γιάννη τον Λιγνάδη, […] μπόρεσα να καταλάβω ορισμένα πράγματα».

Ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε και πικρόχολα σχόλια για την αμφίεσή του στη σκηνή. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος με βλέπει έτσι. Δεν βλέπω κάποιο ρίσκο. Στην παράσταση δεν αισθανόμουν καθόλου εκείνη τη στιγμή ποια ήταν οι αμφίεσή μου», είπε και συμπλήρωσε: «Ίσως οι κριτικοί θα προτιμούσαν να με δουν χωρίς το σλιπάκι».

Σχολιάζοντας τις θετικές κριτικές του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είπε: «Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα παιδιά και ίσως αυτό τους κάνει να μην αισθάνονται κόμπλεξ είτε ενδοιασμό σε σχέση με άλλους ανθρώπους που θέλουν και εκείνοι να ανακαλύψουν τι κρύβουν μέσα τους», ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στα σχόλια του Κώστα Κόκλα λέγοντας: «Το έκανα γιατί μ’ αρέσει και το θέλω. Το θέμα δεν είναι να αποδείξω ότι έχω υποκριτικό ταλέντο, αλλά να καταφέρω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου και όλη αυτήν την αναζήτηση που έχω συνέχεια».

Διαβάστε επίσης