Θα ρώτησε τον Βρακά

Αναρωτιούνται πολλοί, πώς κάποιοι διαιτητές ανέβηκαν στη Super League. O Βίτορ Μέλο Περέιρα θα ξέρει καλύτερα, καθώς σε τόσα ταξίδια που έκανε αποκόμισε ολοκληρωμένη εικόνα για τους… ικανούς.

Δυστυχώς όμως τα φρούτα που επέλεξε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αποδεικνύονται πολύ άγουρα. Μπορεί για παράδειγμα να ρώτησε τον Κώστα Βρακά. Είναι καλός ο Κατσικογιάννης; Και αυτός να του απάντησε θετικά. Γιατί, τι θα πει ένας πρόεδρος Ένωσης για διαιτητή της γειτονιάς του; Να τον κακολογήσει;

Φθάσαμε στη Super League να βλέπουμε Κατσικογιάννηδες. Διαιτητές που, αν δεν ήταν το Var, θα έκαναν και τα τσιμέντα από τα γήπεδα να φωνάζουν για τις αποφάσεις τους. Ο Κατσικογιάννης πήγε να τινάξει στον αέρα το ματς του Παναιτωλικού με τον Βόλο τη Δευτέρα στο Αγρίνιο. Στο 52΄ έγινε φάουλ του Σιέστεντ στον Τόρες, όμως αυτός ανακάλυψε πέναλτι. Μετά από συνεννόηση, είδε το VAR και άλλαξε απόφαση.

Στο 89΄ πλακώθηκαν οι παίκτες, ο Κατσικογιάννης απέβαλε μόνο τον Ντίας του Παναιτωλικού και μετά από χρήση βίντεο, έβγαλε και τον Μάντζη του Βόλου. Όσο για τις καθυστερήσεις… έχασε το μέτρημα και δεν κράτησε αυτές που έπρεπε. Πού να τα έκανε αυτά και σε κρίσιμο αγώνα μεγάλων ομάδων. Οι ανακοινώσεις θα έπεφταν βροχή. Όχι ότι τώρα τη γλίτωσε, καθώς ο Παναιτωλικός τον έλουσε για την ανικανότητά του, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ομοβροντία δηλώσεων και ανακοινώσεων.

Διαβάστε επίσης