«Θα τον κάνω αλοιφή»

Σάλο έχει προκαλέσει στην πολιτική σκηνή η συνέντευξη που παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Άλλη Όψη» του Μανώλη Κοττάκη, καθώς κάλεσε σε ανοικτό διάλογο τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, υπογραμμίζοντας ότι «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί όπως τόνισε για τους Χρυσαυγίτες, οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα.

Αναφορικά με το ακροδεξιό κόμμα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι τάσσεται κατά της προοπτικής να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το ερώτημα «Τι σημαίνει απαγορεύεται», τονίζοντας ότι αν αυτό υιοθετηθεί, δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο

Διαφώνησε, ωστόσο, με το μοντέλο απομόνωσης της ΧΑ, επισημαίνοντας: «Τι αλαζονεία είναι αυτή, να λες ότι εγώ δεν συζητώ με εκλεγμένους».

Παράλληλα, υποστήριξε πως «ο Σαμαράς κάνει μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να λειτουργήσει την κυβέρνηση συνεργασίας και κέρδισε το στοίχημα στο εξωτερικό». Παρ’ όλα αυτά, άσκησε κριτική στον αργό ρυθμό που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και στις κομματικές επιλογές που γίνονται για τη στελέχωση της Δημόσιας Διοίκησης.

Διαβάστε επίσης