Θα ζητήσει συγγνώμη ο Ιβάν Σαββίδης για το δηλητήριο… «φιλικό Ολυμπιακός – Άρης»; Έρχεται και Πάσχα, είναι και θρήσκος

Τώρα που το παιχνίδι έληξε 2-2, ο Μπέος «θα ζήσει χίλια χρόνια» όπως του είπε στην σύσκεψη;

Ο Άρης του ξηγήθηκε του Ολυμπιακού στο Φάληρο και πάρτον κάτω τον καμπούρη. Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Δεν θα σου μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Για τον Ιβάν Σαββίδη και το δηλητήριο που ρίχνει στον λαό του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ολυμπιακού.

Το Σαββιδοτεχνείο, χρόνια τώρα, μιλάει αδελφικές σχέσεις του Μαρινάκη με τον Καρυπίδη. Και δώστου βάρτου δηλητήριο. Αβέρτο.

Εδώ σκοτώνονται στην Θεσσαλονίκη και ο Ιβάν, που είναι και άνθρωπος της εκκλησίας τι έκανε;

Στην συνάντηση του Μπένετ με τους «επενδυτές», τι είπε ο Μπέο; «Θα φέρουμε ξένο διαιτητή για το φιλικό Ολυμπιακός – Άρης;»
Μάλιστα.

Μπέος είναι αυτός, ό,τι θέλει, λέει. Πλάκα τους κάνει και τον παίρνουνε στα σοβαρά.

Και πετάγεται ο Σαββίδης από την οθόνη του Ροστόφ και λέει «χιλια χρόνια θα ζήσεις». Αυτός ίδιος Σαββίδης που «αγιοποιήθηκε» από μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Και δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να τους καλέσει για καφέ κι αυτόν και τον Μπέο. Ο Ιβάν, βέβαια, δεν επρόκειτο να έρθει. Εδώ δεν έρχεται στο Κακουργοδικείο για την μπούκα με την μπιστόλα και θα έρθει αν τον καλέσει ο Σπυρόπουλος; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Όμως, ο Ιβάν ο πολυχρονεμένος το είπε. Και τώρα που το ματς έληξε 2-2, γιατί δεν μιλάει; Αν είχε μπατζάκια, έπρεπε να κάνει δήλωση ότι έκανε λάθος. Αντρίκια πράγματα.

Σιγά, μην κάνει. Η προπαγάνδα να πάει καλά και όλα τα άλλα, αφού βρίσκει κορόιδα ΠΑΟΚτσήδες και τα ρουφάνε σαν αυγό, αυτός δεν έχει πρόβλημα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα