Θέλει να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ για το δήμο Αθηναίων ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης

Έτοιμος να μπει στη μάχη για την διαδοχή του Γιώργου Καμίνη, εμφανίζεται ο αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου και γιος του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής αριστεράς, Μιχάλη Παπαγιαννάκη, Λευτέρης.

Με ανάρτησή του στα social media, αποκάλυψε πως περιμένει την σχετική απόφαση του Κινήματος Αλλαγής για στήριξή του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τουλάχιστον πριν την συγκεκριμένη πρόταση, επικρατέστερος για το χρίσμα του Κινήματος Αλλαγής, θεωρούνταν ο Παύλος Γερουλάνος.

Πρόταση για στήριξη του Λευτέρη Παπαγιαννάκη, φέρεται να έχει καταθέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Παπαγιαννάκη, που επί της ουσίας γνωστοποιεί την απόφαση του να είναι υποψήφιος είναι η ακόλουθη: “Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία. Η συμμετοχή μου στην δημοτική του ομάδα αλλά και στην παράταξη του ως συντονιστής είναι μια σπουδαία εμπειρία και τον ευχαριστώ.  Η δουλειά που έχει γίνει είναι σημαντική και σε πολλές περιπτώσεις είναι δουλειά θεμελίωσης για το μέλλον της πόλης και άρα την χρησιμότητα της θα την δούμε σε βάθος χρόνου.

Όσον αφορά την πρόταση για υποψηφιότητά μου, έκρινα ότι για λόγους αρχής δεν έπρεπε να τη σχολιάσω διότι περίμενα την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου. Σήμερα λοιπόν, δηλώνω ότι η πρόταση ισχύει και αναμένω την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής”.

Διαβάστε επίσης