Θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο Σάντε Σίλβα ο Άρης

Ο Πορτογάλος Σάντε Σίλβα ήταν ο πρωταγωνιστής του Άρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς με ένα γκολ και μια ασίστ προσέφερε τη νίκη 2-0 στους κίτρινους.

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται δανεικός στους “κίτρινους” από την Γουέστ Χαμ. Συμφωνία που περιλαμβάνει 50-50 καταβολή των απολαβών του μεταξύ των δύο συλλόγων και τον Άρη συνεπώς να πληρώνει 250.000 ευρώ, ενώ επίσης έχει οριστεί και buy out ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Άρης ενημέρωσε τον παίκτη πως θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την Γουέστ Χαμ επιδιώκοντας ευνοϊκότερους όρους είτε αγοράς είτε ανανέωσης δανεισμού. Αίτημα που πάντως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί και δεν έχει φτάσει στον αγγλικό σύλλογο.

Νέος δανεισμός δεν προβλέπεται αφού το συμβόλαιο του Σίλβα με τους Λονδρέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οτιδήποτε σχετικό με το μέλλον του Πορτογάλου δεν έχει καν συζητηθεί ακόμη στην Γουέστ Χαμ, η οποία αν δεν μπει σε διαδικασία επέκτασης συμβολαίου του Σίλβα, τότε θα επιδιώξει την πώλησή του, χωρίς όμως σε πρώτη φάση να συζητάει κάτι διαφορετικό από το υφιστάμενο buy out της συμφωνίας με τον Άρη.

Για τον Σίλβα, τα “σφυριά” είχαν δαπανήσει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από την Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2018, ενώ στην εξίσωση θα πρέπει να συνυπολογιστεί σίγουρα και η επιθυμία, η προτίμηση του ίδιου του Σίλβα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν έχει κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα