«Θέλουμε να του δώσουμε μια καλή εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας ακόμη και σε δυσκολίες»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για την περιπέτεια του Αυστραλού τουρίστα ύστερα από το θρίλερ στο Μοναστηράκι και τα πυρά του δέχθηκε από τον τρομοκράτη, Νίκο Μαζιώτη.

«Εκτός από την πολιτική υπάρχουν και οι ανθρώπινες στιγμές. Αντιλαμβανόμαστε ότι ένας νέος άνθρωπος που βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές και έτυχε να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βρεθεί στο νοσοκομείο, χρειάζεται σίγουρα τη στήριξή μας. Είμαστε κοντά του έτσι ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να του δώσουμε μια καλή εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας ακόμη και σε δυσκολίες», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, μετά τη συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Τον είδα στο νοσοκομείο, είμαστε σε επαφή μαζί του για να δούμε πώς θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμά του είτε στην Ελλάδα είτε να επιστρέψει στη χώρα του και να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα με έξοδα της ελληνικής πολιτείας. Πρέπει να είναι μόνο θετικό το μήνυμα που πρέπει να έχει από τη χώρα μας. Ήταν προφανώς σοκαρισμένος από το γεγονός. Δεν είναι κάτι που το περιμένει κανείς στις διακοπές του όμως είναι σημαντικό ότι υπήρξε πολύ καλή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή και από πλευράς περίθαλψης και από πλευράς συντονισμού και της υπόλοιπης πολιτείας», επισήμανε ακόμα η κα Κεφαλογιάννη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα