«Θέλουμε να υπερασπιστουμε τον τίτλο μας!»

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησαν πέρυσι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εν όψει του Final Four του Λονδίνου. Επιπλέον, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι το φετινό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό από το περυσινό, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά, τι είπε στους δημοσιογράφους ο Βασίλης Σπανούλης:

«Το πιο δύσκολο είναι όταν μια ομάδα παίρνει το τρόπαιο και πρέπει να το υπερασπιστεί την επόμενη σεζόν. Εμείς καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Για τον περσινό τελικό ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το περσινό. Οι ομάδες έχουν αλλάξει φιλοσοφία, έχουν διαφορετικούς προπονητές, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι διαφορετικοί παίκτες. Περιμένω ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν έχω να δώσω κάποια υπόσχεση. Ο καθένας έχει την ελευθερία να το χαρεί όπως θέλει. Η πίεση υπήρχε όλη τη χρονιά μέχρι να φτάσουμε στο Final 4 και να αποδείξουμε ότι δεν κάναμε κάτι στην τύχη. Από τη στιγμή που τα καταφέραμε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε αυτό που έπρεπε και πάμε για κάτι καινούριο. Είμαστε σε μια γιορτή του μπάσκετ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναλάβουμε κάτι σημαντικό για την ομάδα».

O ΜVP της φετινής Euroleague ρωτήθηκε και για τον Νίκο Γκάλη που τιμήθηκε από τον Άρη: «Έπρεπε να είχε τιμηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Είναι ο λόγος που παίζουμε μπάσκετ και ο λόγος που εγώ αγάπησα το άθλημα. Είμαστε ευγνώμονες για όσα πρόσφερε. Κι άλλοι Έλληνες αθλητές, όπως ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και ο Χριστοδούλου πρέπει να τιμηθούν με ανάλογο τρόπο γιατί το αξίζουν».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα