Θέλουν την… ξεναγό τους

Στην Ελλάδα που χάθηκε το… μέτρο τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Βροχή πέφτουν οι αιτήσεις ορισμένων πολιτικών, ήτοι βουλευτών, ενός αντιπροέδρου της Βουλής, πολιτευτών, πρώην βουλευτών και δημάρχων για μια… VIP ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης από την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη.

Ανάμεσά τους, όπως αναφέρει ο υπουργός Πολιτισμού κ. Κ. Τασούλας, και δυο-τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής. Να σημειώσω ότι η Κουμουνδούρου έως τώρα βρισκόταν σε στάση αναμονής λέγοντας ότι οι ανασκαφές στην Αμφίπολη δεν μπορούν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό των προβλημάτων της κυβέρνησης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, αυτό ανάγκασε την προϊσταμένη της ΚΗ’ Αρχαιολογικής Εφορείας κυρία Περιστέρη να δηλώσει ότι δεν είναι… ξεναγός αλλά αρχαιολόγος. Και επιπλέον το Υπουργείο Πολιτισμού να εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας να σταματήσουν οι παράλογες αιτήσεις πολιτικών για προσωπική ξενάγηση. Είς εκ των βουλευτών μάλιστα υπέβαλε αίτηση για να διαπιστεύσει και τον προσωπικό του φωτογράφο, προφανώς για να τον απαθανατίζει την ώρα που θαυμάζει τις Σφίγγες.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα