«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Αγρινιώτες εξέφρασε ο έμπειρος τεχνικός μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία του Παναιτωλικού την τρέχουσα σεζόν εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι επιθυμία του ίδιου αλλά και της διοίκησης είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

«Με τη σημερινή νίκη πιστοποιήσαμε την σταθερή μας πορεία, ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και δεν κινδυνέψαμε σε καμιά περίπτωση στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο να πείσουμε σε ένα αδιάφορο ματς τους παίχτες μας να αποδώσουν στο 100% , σε κάποια στιγμή όμως δείξαμε διάθεση απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Τερματίζουμε με 42 βαθμούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω παίχτες, διοίκηση, ιατρικό τιμ, φροντιστές, μα πάνω από όλα τον κόσμο για την συμπαράσταση που είχαμε όλη την χρονιά» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Είναι κάτι που επιθυμώ και εγώ και η διοίκηση, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν».

Επίσης, για την πορεία του Παναιτωλικού, σημείωσε: «Η ομάδα δικαιούταν και μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων και ζητούμενο είναι πλέον να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και με σίγουρα βήματα να πάει ακόμη πιο ψηλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα