Θέμα Κλάτενμπεργκ θέτει η ΕΠΟ στη FIFA

Βόμβα. Θέμα Κλάτενμπεργκ θέτει στη FIFA η ΕΠΟ. Οι ορισμοί δεύτερης διαλογής ξένων διαιτητών σε κρίσιμα παιχνίδια της Super League, έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στελεχών της Ομοσπονδίας που δεν προτίθενται να μείνουν άλλο με δεμένα τα χέρια.

Από την ΕΠΟ μπαίνει πολύ ισχυρά το συγκεκριμένο ζήτημα και η Ομοσπονδία μη έχοντας άλλον τρόπο αντίδρασης προτίθεται να φτάσει στη FIFA που αποτελεί προϊστάμενη αρχή του Κλάτενμπεργκ, επισημαίνοντας πως οι επιλογές του δημιουργούν προβλήματα και θα προτιμούσαν τους έμπειρους Έλληνες διαιτητές, από τους άπειρους ξένους.

Αντιδράσεις δεν υπάρχουν ούτε από την Ομοσπονδία Διαιτητών, ούτε από το άτυπο όργανο των διαιτητών της Super League και μόνο η ΕΠΟ μπορεί να αντιτεθεί στον Κλάτενμπεργκ.

Πολλές ομάδες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τις επιλογές του Άγγλου προέδρου της ΚΕΔ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θοδωρής Ζαγοράκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να μπει καθόλου στο χωράφι της διαιτησίας, αλλά τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής στη συντριπτική τους πλειοψηφία θέτουν θέμα, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε εξελίξεις.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα