Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου» (βίντεο+φωτό)

Τα είπε όλα… με το νι και με το σίγμα ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Πολλές φορές ακούγονται διάφορα για τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, είτε εντός καλλιτεχνικού χώρου, είτε έξω, στη ζωή εκτός στούντιο. Όλοι  μας λίγο έως πολύ έχουμε… πληγεί κάποια στιγμή στη ζωή μας από αυτή την τακτική.

Αυτό που ισχύει, τελικά, το γνωρίζουν πάντα από την καλή και την ανάποδη οι άμεσα εμπλεκόμενοι και μόνο αυτοί είναι σε θέση να το διαψεύσουν ή όχι. Γεγονός που έκανε και ο ηθοποιός, Θεοχάρης Ιωαννίδης, όταν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» δίνοντας την απάντηση στο αν τελικά είναι τσακωμένος με τον Κύπριο σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Ανδρέα Γεωργίου.

«Το τι βγαίνει προς τα έξω και ποια είναι η αλήθεια, δεν συμπίπτει πάντοτε. Οι διαφωνίες υπάρχουν, γιατί υπάρχει οικογενειακό κλίμα.  Με τον Ανδρέα είμαστε πλέον οικογένεια. Ότι στεναχωρηθήκαμε που δεν πήγε καλά η σειρά “Κόκκινο Νυφικό” στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα κάτσεις να μαλώσεις για κάτι που πάει ή δεν πάει», ανέφερε ο Θ. Ιωαννίδης αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι του χρόνου πρόκειται να κάνει μια εβδομαδιαία σειρά με τον Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα βγει στον αέρα από τον Γενάρη.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν..!

 

Διαβάστε επίσης