Θεοδωρικάκος: Μία πρόταση σταθερής διακυβέρνησης υπάρχει – Αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη

Πρέπει όλοι να πάμε ξανά στις κάλπες για να αποφύγουμε τις περιπέτειες - Η ασύμμετρη απειλή στον Έβρο είναι συνεχής

Μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου απηύθυνε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκος μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο. «Υπάρχει μόνο μία πρόταση σταθερής διακυβέρνησης της χώρας: αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν ξανά στις κάλπες «για να αποφύγουμε περιπέτειες, πρόσθετα προβλήματα και δυσκολίες».

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου αποδεικνύει εμπράκτως πως ο λαός με την ψήφο του επικρότησε το πρόγραμμά μας. Οι πολίτες θέλουν αυτή την κυβέρνηση, για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο να πάμε όλοι στις κάλπες και να δώσουμε την εντολή για ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ» προσέθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ερωτηθείς για τις μεταναστευτικές πιέσεις ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι η πραγματικότητα στον Έβρο δικαιώνει την απόφαση της κυβέρνησης για την επέκταση του φράχτη. «Η ασύμμετρη απειλή στον Έβρο είναι συνεχής. Πέρυσι, η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεπε 2.000 παράνομους μετανάστες κάθε βράδυ! Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο αποτροπής» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Το ζήτημα διαχείρισης της προστασίας των συνόρων αποτελεί μία ακόμη διαχωριστική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο πρώην υπουργός. «Για εμάς είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία των συνόρων και η ενίσχυσή τους, με την επέκταση του φράχτη αλλά και με κάθε σύγχρονο μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης» σημείωσε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα