Θεοδωρικάκος: Νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ. από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη, αναφορικά με την άγρια δολοφονία στη Νέα Σμύρνη

Για «νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την Ελληνική Αστυνομία από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τη δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη για τη άγρια δολοφονία με δύο νεκρούς το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

«Είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα», αναφέρει στην απάντηση του ο κ. Θεοδωρικάκος, με την οποία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, και υπογραμμίζει ότι το Υπουργείο ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και ταυτόχρονα εκσυγχρονίζει διαρκώς τις υποδομές της.

Αναλυτικά, στην απάντηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Από τους ίδιους που το Σάββατο αποκάλεσαν τους Έλληνες αστυνομικούς βιαστές, δολοφόνους, καουμπόηδες και ανεκπαίδευτα ρουσφέτια.

Από τους ίδιους που όταν κυβέρνησαν έκαναν συστάσεις στους πολίτες να παριστάνουν ότι κοιμούνται όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια τους.

Από τους ίδιους που υπέθαλπαν τα άβατα ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου, σε πανεπιστήμια και γειτονιές της χώρας μας.

Από τους ίδιους που αρνήθηκαν κάθε ενίσχυση της ΕΛΑΣ και εξήγγειλαν την κατάργηση των μισών υπηρεσιών της.

Και όλα αυτά με αφορμή το δολοφονικό συμβάν οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία.

Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ενισχύουμε συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα