Θεοδωρικάκος: Ο Σαμαράς κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη κι έχει τον σεβασμό όλων

Μήνυμα ενότητας της ΝΔ έστειλε από τη Μεσσηνία ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε ομιλία του στην κοπή της βασιλόπιττας τηςΔημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, ο κ.Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η ΝΔ είναι απολύτως ενωμένη σαν μια γροθιά καικυβερνά τη χώρα με επικεφαλής έναν ηγέτη μακράς πνοής, τον Κυριάκο
Μητσοτάκη, και έχει ανοίξει νέες προοπτικές στην Ελλάδα.
Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην παρακαταθήκη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν μεγάλο ηγέτη της φιλελεύθερης παράταξης, εστιάζοντας στα όσα προσέφερε στον τόπο κατά τη διάρκεια της Πρωθυπουργίας του που κράτησε τη χώρα όρθια. «Είναι ο άνθρωπος που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι με τη στάση του στην περίοδο της κρίσης κατέστησε τη ΝΔ «φάρο ελπίδας απέναντι στα τεράστια κύματα λαϊκισμού που σάρωναν τη χώρα»
Αναφερόμενος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, το καλοκαίρι του 2012, είπε ότι ήταν «μια σύμπλευση εθνικού καθήκοντος» και επισήμανε ότι «αυτή η πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά ήταν το πρόπλασμα της ευρείας
διακομματικής ακτινοβολίας την οποία έχει σήμερα η παράταξή μας με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε υποδειγματική την κομματική συμπεριφορά του κ. Σαμαρά όλα αυτά τα χρόνια κι επισήμανε ότι «σήμερα, όπως και χθες, όπως και αύριο στέκεται υπεύθυνα και δυναμικά στο πλευρό του εκλεγμένου αρχηγού μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη»
Πριν από την κομματική εκδήλωση ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τριφυλίας. Συνομίλησε με το Δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη, παρουσία των Βουλευτών Μ. Χρυσομάλλη και Π. Μαντά, του Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη και
του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Αναστασόπουλου, ενώ ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα και τις διεκδικήσεις της περιοχής.
Κατά την διάρκεια της κομματικής εκδήλωσης ο κ. Θεοδωρικάκος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα για την 30ετή και πλέον προσφορά του στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, τον πρώην Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Ηλία Τσίγγανο.
Στην ομιλία του προς τα κομματικά στελέχη της ΝΔ, στην οποία παρίσταντο ο Περιφερειάρχης κ. Π. Νίκας και οι Δήμαρχοι του Νομού, ο κ.
Διαβάστε επίσης