Θεοδωρικάκος: Υιοθετούν ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες

Σκληρή απάντηση του νέου υπουργού Ανάπτυξης που με το καλημέρα δέχτηκε "αήθη" επίθεση από την εφημερίδα Documento για μια υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαισύνης.

Με προσφυγή σε μια καταδικασμένη από τους Έλληνες ψηφοφόρους και την ίδια την πολιτική ηθική μεθοδολογία, η εφημερίδα Documento επανήλθε σε πρότερα δημοσιεύματα -γιατί άραγε τώρα, πριν καν προλάβει ο κ. Θεοδωρικάκος να αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης;- που συνέδεαν τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη με καταθέσεις πρώην ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας για γραπτά και ηχητικά μηνύματα μεταξύ του δολοφονηθέντος από την Greek mafia Γιώργου Μήτσου και αξιωματικού της ΕΛΑΣ, για «χάρες» σε επίορκους αστυνομικούς, το οποίο, μάλιστα, ενέπλεκε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και συνοδεύεται από μήνυση του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ολόκληρη η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες» αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αφορά στη δικογραφία για την Greek Mafia που βρίσκεται στη Βουλή. Ο υπουργός λέει ότι έχει υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης, που για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετεί ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες, της γνωστής για τις αποστολές τις οποίες εκτελεί, εφημερίδας Documento.

Ενημερώνω τους πάντες ότι αντιμετώπισα θεσμικά αυτήν την αθλιότητα εδώ και μήνες, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του ψεύτη, συκοφάντη και υπηρεσιακώς αποτυχημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Αν νομίζουν, τόσο τα ενεργούμενα όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της υπόθεσης, ότι θα με αποσπάσουν από την κρίσιμη αποστολή που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός, αυταπατώνται.

Πάντως, ευχαριστώ και την εφημερίδα και όσους συνεργάζονται για αυτή τη συκοφαντία μαζί της, καθώς θυμίζουν σε όλους πόσο ενοχλώ τα κάθε λογής συμφέροντα».

Δύο ερωτήματα

Εφόσον για επτά ολόκληρους μήνες η δικογραφία Θεοδωρικάκου ήταν στη Βουλή, όπως λέει το Documento και κανένας δεν έκανε τίποτα αν και τόσο σοβαρή, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κίνησε το θέμα;

Η εφημερίδα κατηγορεί τον κ. Θεοδωρικάκο πως επιτίθεται στην ίδια και δεν καταφέρεται ενάντια σε εκείνους που ψεύδονται, αλλά κάτι τέτοιο, σύμφωνα και με την απάντηση του ιδίου, δεν ισχύει, καθώς έχει από καιρό καταφύγει στη Δικαιοσύνη, απαιτώντας να λάμψει η αλήθεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα