Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για έναν άνδρα από το παρελθόν... που κατέληξε στην φυλακή

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους κατά τη διάρκεια συζήτησης για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε σήμερα πρωί καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε έναν άνδρα που πήγε στο εργαστήρι για να πιάσει δουλειά, αλλά κατέληξε στη φυλακή, επειδή παρενοχλούσε τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν. Τον κατήγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουν γλώσσα και αυτιά. Οι γονείς πρέπει να λένε στα παιδιά τους να μιλήσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα